© 2016 Pieter Tel

Logo Pieter Tel - Freelance DTP
Portret van Pieter Tel

Pieter Tel

Geboren op 1 januari 1969 in Amsterdam en woont daar nog. Houdt van verre reizen en fotografie.

Met ruim 20 jaar ervaring als dtp-er loop ik al een tijd mee in de design- en reclamewereld. In 1999 ben ik voor mezelf begonnen en heb door de vele opdrachtgevers veel ervaring opgedaan.

 

Na een aantal jaar als 4-kleuren offsetdrukker werkzaam te zijn geweest, heb ik gekozen om mij te verdiepen in het toen opkomende desktop publishing. Bij een kleine reclamestudio heb ik het vak geleerd en vanuit die studio werd ik al veel gedetacheerd. Na zeven jaar werd het tijd om te gaan freelancen.

 

Ik heb ervaring met het uitwerken en vormgeven van advertenties, brochures, verpakkingen, jaarverslagen, beeldbewerking, huisstijlen, presentaties, eigenlijk alles wat met vormgeving te maken heeft. Van begin tot het uitleveren van drukklare bestanden bij de drukker.

 

Als je krap zit met een deadline, te druk bent, of een tijdelijke vervanger van personeel nodig hebt, dan kom ik graag helpen. Ik ben inzetbaar op locatie (eventueel met eigen computer), of vanuit mijn eigen werkruimte.

Werkt of gewerkt voor o.a.:

DartGroup, Etcetera, Unga Toys, Lidl Nederland, XXS, King Design, Fruitmasters, Next Level Academy, SGS Amsterdam, House of Retail, Opmerken, Fitzroy.

Werkt met de software:

 Indesign,  Illustrator,  Photoshop,  Incopy, Acrobat, Muse, Keynote, Lightroom.

Steekwoorden

Secuur, meedenkend, snel, veel kennis en ervaring, betrouwbaar, rustig, stressbestendig, flexibel.

Portret van Pieter Tel
Portret van Pieter Tel
Portret van Pieter Tel
Portret van Pieter Tel
Portret van Pieter Tel
Portret van Pieter Tel